Een stijlvol tuinontwerp

Om kennis met u te maken, komen wij vrijblijvend bij u langs om de specifieke situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en u te voorzien van deskundig advies. Uw perceel wordt nauwkeurig ingemeten en zal dienen als basis voor het schetsontwerp.

We kijken daarbij naar de tuin in een bredere context. We betrekken de persoonlijke voorkeur van de opdrachtgever, de architectuur van de woning en de ligging van de tuin in zijn omgeving. Naar aanleiding van uw wensen maken we een schetsontwerp. De hoofdindeling/basisstructuur van de tuin en creatieve mogelijkheden voor wat betreft vormgeving, een indicatie van de bestrating, beplanting en andere elementen zullen besproken worden. Dit schetsontwerp wordt met referentiefoto’s ondersteund. Het definitief ontwerp is een nadere uitwerking van het schetsontwerp, waarin de opmerkingen op het schetsontwerp zijn verwerkt. We bespreken een gedetailleerd inrichtingsplan met informatie over maatvoering, materiaalkeuzes en afwerking. Met behulp van stalen van toe te passen materialen, komen we samen tot een weloverwogen keuze.

Aandachtspunten zijn duurzaamheid, stijl, kwaliteit en kosten. Vervolgens zorgen we voor een beplantingsplan. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw wensen ten aanzien van soorten en kleuren en denken daarnaast aan standplaats, bloeitijden, hoogte en compositie. We stellen een boeiend en bloeiend plantenpallet samen, die de tuin een persoonlijke touch geven. Naast beplanting is ook verlichting belangrijk voor de sfeer in uw tuin. Een goed verlichtingsplan beaccentueert bijzondere tuinelementen zoals kunstobjecten of fraaie bomen. Ter ondersteuning van het definitief ontwerp kunnen we een 3D-visualisatie maken, zodat u een goed beeld krijgt van de ruimtelijke verhoudingen in uw tuin. Hierdoor ziet u vanuit verschillende standpunten hoe uw tuin er in werkelijkheid uit gaat zien.

Samen komen we tot weloverwogen keuzes!

Met een 3D-visualisatie krijgt u een goed beeld van de ruimtelijke verhoudingen.
TOP