Over Kemps Tuinen

Een familiebedrijf opgericht door de broers Jan en Dorus Kemps. Sinds 2009 zijn wij met ons bedrijf actief in de tuinbranche. Inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwde partner in het ontwerpen, realiseren en verzorgen van tuinen.

Tuinen worden in deze tijd steeds vaker gebruikt om het woongenot te vergroten. Ons doel is dan ook een tuin naar uw tevredenheid te ontwerpen, te realiseren en te verzorgen. We creëren graag tuinen met een eigen karakter, die passen bij uw persoonlijke beleving, de woonomgeving en de stijl van Kemps Tuinen. Kemps Tuinen onderscheidt zich tevens door advies op maat. Uw persoonlijke keuzes en wensen zijn daarbij erg belangrijk voor ons.

We zien het als een uitdaging om uw leefomgeving in stijl te ontwikkelen. Kemps Tuinen staat voor perfectie. Daarom stellen wij hoge eisen aan onszelf. Persoonlijk en betrokken wordt er, samen met u, gezocht naar een vernieuwende oplossing. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij centraal.

Inspiratie opdoen? Bezoek onze bedrijfstuin!

"Een tuin heeft liefde en aandacht nodig. Geboren met groene vingers, zien wij het als onze taak om uw tuin naar een hoger niveau te tillen.

Dorus Kemps

Hovenier in hart en nieren

"Bij Kemps Tuinen zien we mogelijkheden, geen beperkingen. We zien het als een uitdaging om een aangename leefbare buitenruimte te creëren"

Jan Kemps

Hovenier in hart en nieren

TOP