Menu

Een mooie tuin moet groeien. Maar ook het ontwerp van uw droomtuin is er niet zomaar. Dat begint altijd met een idee, gevoel of gedachte. Met een goed gesprek en samenwerking. En met inspiratie van voorbeeldtuinen en moodboards.

Doen waar je goed in bent

Om tot een droomontwerp voor uw tuin te komen, werken we nauw samen met een tuinarchitect of -ontwerper. Omdat eenieder werkt vanuit z’n eigen specialisme, ontstaat er een waardevolle synergie. Naast een ontwerp maken we een plan van aanpak, waarin we u volledig ontzorgen.

Aandacht
voor... alles

In het ontwerp is er alle aandacht voor stijl, kwaliteit, duurzaamheid en kosten. We nemen alle keuzes met u door: zichtlijnen, terrassen, beplanting, verlichting, beregening, meubilair, overkappingen, potterie, accessoires, waterpartijen, werkplek, zwembad, poolhouse… Ook bouwtechnische zaken en vergunningen bespreken we met u.

Van ideeën naar definitief ontwerp

In het schetsontwerp met referentiefoto’s presenteren we u de hoofdindeling en onze ideeën voor vormgeving, bestrating, beplanting en de overige elementen in uw tuin. Op basis van uw feedback maken we een definitief ontwerp met gedetailleerd inrichtingsplan. Dit bevat alle informatie over maatvoering, materiaalkeuzes en afwerking. Ook een 3D-visualisatie van het ontwerp is mogelijk.

Aan de slag!

Als u verliefd bent op ons ontwerp, start de realisatie. We beginnen met de rooi- en grondwerkzaamheden. Onderdeel hiervan is grondverbetering om de samenstelling en doorlaatbaarheid van de grond te verbeteren of om de grond luchtig te maken. Ook zorgen we voor de benodigde materialen en beplanting en sturen we onderaannemers aan. We werken geheel volgens tekening, afspraak en planning. En we houden u op de hoogte over de voortgang. Duidelijkheid staat voorop!

Mooi vraagt ook om verzorging

Wij gunnen u een mooie tuin en een fantastische groene buitenbeleving, die perfect aansluit bij uw wensen. Niet alleen direct na de oplevering, maar tot in lengte van jaren. Daarom adviseren en helpen we u ook bij de verzorging van uw tuin, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw droomtuin.

Ontdek onze tuinen

Een mooie tuin moet groeien.
Een mooie tuin is teamwork.
We staan samen voor u klaar!