Menu

Kemps Tuinen laat u groeien. Daarmee bedoelen we dat we er alles aan doen om voor u een bijzondere tuin te ontwerpen en aan te leggen, die in alle opzichten goed voelt. Die naadloos aansluit bij uw huis, interieur en persoonlijkheid. Die alle luxe en comfort biedt, die u zich maar wenst. En die u het hele jaar door een fantastische groene buitenbeleving biedt.

Oog voor
duurzaamheid

Tuinen van Kemps onderscheiden zich in architectonisch en esthetisch opzicht. Ze voelen goed in meerdere opzichten, omdat we ook goed kijken naar de mogelijkheden om uw tuin duurzaam te maken. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, led-verlichting, regenwaterbeheer, biologische gewasbestrijding en het vergroten van de biodiversiteit.

Een mooie tuin is teamwork

Ook binnen zijn wij vooral bezig met buiten. Dat is altijd al zo geweest. Buiten spelen, hutten bouwen, mooie dingen maken – als kind deden we al niet anders. Buiten zijn we dan ook gewoon op ons best. En dat speciale gevoel van buiten, wat groen met je kan doen, dat gunnen we u ook. In de vorm van een mooie tuin.

Benieuwd naar onze aanpak?

Een mooie tuin moet groeien.
Een mooie tuin is teamwork.
We staan samen voor u klaar!