Menu

Onze tuinen

Bloementuin met vijver en vrij uitzicht

Deze parkachtige tuin voor levensgenieters ligt helemaal vrij in het landelijke buitengebied. Het uitzicht vanuit verschillende plekken in de tuin naar de omgeving is dan ook spectaculair. De beplanting en bomen zorgen het gehele jaar voor een prachtig kleurenpalet.

Loopbrug en vlonder

Op basis van een nieuw ontwerp maakten we een selectie van de bestaande bomen en mooie solitaire heesters. Er zijn looppaden en parkeergelegenheid aangelegd. Er is grondverbetering toegepast en we hebben een keur aan hagen, bomen en beplanting aangeplant. De loopbrug over de bestaande vijver en de vlonder aan het water vormden een extra uitdaging.

Kemps Tuinen
Kemps Tuinen<br>

Weelderige bloemborders,
natuurlijke glooiingen

De tuin valt op door z’n weelderige bloemborders met natuurlijke glooiingen in het gazon. De doordachte mix van bloemen en siergrassen geeft de tuin kleur en karakter. De tuin wordt bergend met hemelwater dat wordt opgevangen in de natuurlijke vijver.

Kemps Tuinen

Alleen de beste materialen

Om van uw tuin een totaalbeleving te maken, staan we u ook graag terzijde bij het kiezen van o.a. potterie, accessoires, parasols, tuinmeubilair en schaduwdoeken.